Nebraska set // UDOBNOST I moderan dizajn

Nebraska 2 | SOFA (2 sedišta) + 2 fotelje + Box STO

Nebraska 2 – set za 4 osobe sastoji se od: 2 fotelje sa visokim i ergonomskim naslonom, sofom (2 mesta), 4 jastuka i stolom za skladištenje. Završna obrada: ratan. Boje: tamno siva, braon, kapućino i bela. Unutar stola se mogu odložiti jastuci za sedenje.

-18%
-18%
-27%
-18%

Nebraska 3 | 2 fotelje + SOFA (3 sedišta) + Box STO

Nebraska set za 5 osoba sastoji se od: 2 fotelje sa visokim i ergonomskim naslonom, sofom (3 mesta), 5 jastuka i stolom za skladištenje. Završna obrada: ratan. Boje: tamno siva, braon i kapućino.

-13%
-13%
-24%

Dimenzije

Naši kupci kupuju BAŠTENSKI NAMEŠTAJ kod nas jer
  1. Kupovina baštenskog nameštaja na našem sajtu je 100% sigurna, brza i jednostavna.
  2. Od našeg stručnog osoblja za podršku uvek možete dobiti pomoć pri kupovini. Kada imate pitanje, nedoumicu ili sugestiju, rado ćemo Vam odgovoriti pozivom ili mailom .
  3. Možete biti potpuno sigurni da je baštenski nameštaj koji ste kupili potpuno nov, zapakovan u originalnoj ambalaži proizvođača.
  4. Prodajemo isključivo originalne proizvode renomiranih brendova. Zato se uvek možete pouzdati u vrhunski kvalitet svakog proizvoda kupljenog na baštenski nameštaj .com.
  5. Sav baštenski nameštaj je na lageru i spreman za isporuku.
  6. Nudimo Vam i opciju da pogledate i preuzmete baštenske garniture, stolove, stolice u maloprodajnom objektu u Beogradu.